Com funciona?

 

Inici


Configuració de Comandes Online:

Per tal de configurar de manera adequada la plataforma, el carnisser ens proporcionarà tota la informació necessària com els correus, SMS…?

A més, existeixen tres opcions per introduir al carnisser a la plataforma:

1. Si el carnisser no disposa de web i en vol tenir una. Li oferim dues opcions:

A) Crear una web a mida i des de zero. On podrà decidir i aprovar el disseny que li realitzarem especialment per a ell.
B) Crear una web nova des d'una plantilla que ja tenim dissenyada especialment per a la plataforma.

2. Si el carnisser disposa de web i vol introduir-hi la plataforma de Comandes Online. Si aquest és el cas, senzillament enllaçarem la seva web actual amb la plataforma.

3. Si el carnisser no disposa de web i no en vol tenir, però vol formar part de la plataforma. En aquest cas, proporcionarem l’enllaç directe de Comandes Online al carnisser.

Importació de productes:
Hem agilitat aquest pas i amb un senzill llistat d’excel és possible introduir tots els productes de la carnisseria. La introducció d’aquest llistat el podem fer nosaltres o el mateix carnisser.

Configuració de botigues:
Per acabar de personalitzar la plataforma, configurem els horaris de cada botiga, els dies festius i tot el que el carnisser cregui rellevant.

Registre


El client es registra a la plataforma introduint un correu, una contrasenya i totes les dades essencials per poder utilitzar-la.

Validació client


El carnisser valida el registre del client i aprova la sol·licitud d’aquest perquè pugui començar a utilitzar la plataforma.

Cerca de productes


El client ja està validat i pot utilitzar Comandes Online introduïnt el seu correu i la seva contrasenya. La utilització de la plataforma és molt senzilla, el client podrà escollir d’entre tots els productes de la carnisseria. I aquests estan dividits en famílies perquè la recerca sigui més fàcil i dinàmica. A més, la plataforma té un cercador intel·ligent que l’ajudarà a trobar el producte que necessita. Un cop adherida tota la comanda a la cistella es podrà fer l’enviament d’aquesta.

Enviament comanda


El client ja ha fet la comanda i ha omplert la cistella. En aquest moment, té l’opció de demanar la comanda a domicili o pot escollir recollir-la a la botiga indicant el dia i l'hora aproximada.

Recepció comanda


El carnisser rep la comanda al moment, ja que la plataforma s’actualitza immediatament.

Preparació comanda


Quan el carnisser té poca afluència de clients a la botiga, pot aprofitar aquest temps lliure per preparar la comanda. Si els productes que van a pes no són exactes, pot modificar-lo dins la mateixa comanda del client. Un cop llesta la bossa amb tots els productes, es canvia l’estat de la comanda i es clicka “Preparat”.

Confirmació preu


Si el carnisser ha modificat el pes d’algun producte, el preu total haurà canviat. Per això confirmem que el preu és correcte.

Pagament Online


Quan la comanda estigui preparada el client rebrà un avís per SMS i tindrà l’opció de fer el pagament online o fer el pagament més tard.

Enviament


El carnisser realitza l’enviament de la comanda perquè el client ha demanat que li portin a domicili.

Recollida i pagament*


El client recull la comanda a la botiga sense fer cues ni esperar-se perquè la comanda ja està llesta. Si no ha realitzat el pagament online, l’efectuarà en aquest moment.

Entrega a domicili i pagament*


La comanda arriba a casa del client. Si no ha realitzat el pagament online, l’efectuarà en aquest moment.